" Sve procedure su potpuno bezbolne. "  Opširnije >

STOPA USPEŠNOSTI

6 činjenica o čoveku koji stoji iza Implantacije imedijantnim opterećenjem

dr-stefan_ihde

  1. 1, Fiksiranje mostova na implantatima u roku od max. 3 dana.
  2. 2, Klinički uspeh blizu 100%
  3. 3, VIše od 20.000 uspešnih implantacija.
  4. 4, Tretirani pacijenti iz više od 40 zemalja širom sveta.
  5. 5, 100 % pacijenata tretirano odmah, bez koštanih graftova.
  6. 6, Tretirani čak i pacijenti oboleli od dijabetesa ili osteoporoze, kao i dugogodišnji pušači sa identičnom stopom uspeha.

 

Dr. Stefan Ihde, medicinski naučnik,

Predsedavajući Internacionalne Implantat Fondacije

“Za mene implantologija počinje tamo gde su drugi odustali.”

 

Tokom 15 godina istraživačkog rada, Dr. Ihde je razvio superiornu tehnologiju dentalnim implantatima. Sa njegovim sistemom imedijantnog opterećenja implantata, čak i najkomplikovaniji slučajevi se mogu tretirati brzo, sigurno i efikasno.

Tehnologija imedijantnog opterećenja implantata pokazuje veću pouzdanost od tradicionalnih tehnika. Čak i “teški” ili “beznadežni” slučajevi bivaju tretirani brzo i efikasno. Pacijenti Dr. Ihde dobijaju  fiksirane mostove na implantatima u roku od max. of 3 dana. Uz pomoć ove tehnologije, on može da tretira i pacijente sa generalizovanim oboljenjima (tj. diabetes, osteoporoza) i pušače.
Procedure uvećanja koštanog tkiva nisu potrebne, u slučajevima kada se primenjuje njegova tehnologija.

Uz pomoć tehnologije imedijantnog opterećnja, on je u mogućnosti da uspešno tretira približno 100% slučajeva u kojima su “fiksirani zubi” zagarantovani u roku od tri dana. Tipično, opasna infekcija oko implantata (nazvana: “periimplantitis”) nije pronađena.

award

Predsednik Ukrajine L.M. Kravchuk odlikovao je Dr. Ihde titulom “honorarni ambasador Ukrajine” u decembru 2011 na “prvom bikortikalnom Simpozijumu u Kievu, Ukrajina.